Waar moet je aan denken bij een nieuwe kantoorruimte?

Misschien is dit je eerste grote stap of ben je al lekker aan het uitbreiden. Een goede werkplek is overal erg belangrijk, maar hoe zorg je hier nu voor? Een aantal dingen zijn wel handig om in gedachten te houden als je eenmaal bezig bent met het zoeken naar nieuwe kantoorruimtes. Lees er hier meer over!

Vergaderplekken

Om te beginnen is het goed om in kaart te hebben wat precies je wensen zijn. Hetgeen waar je eigenlijk meteen aan denkt, is uiteraard vergaderruimtes. Wat voor bedrijf het ook is, dit is zeer belangrijk. Waarom een vergaderruimte in Amsterdam? Niet alleen Amsterdam, maar op iedere locatie komt dit van pas. Je hebt altijd ruimtes nodig om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Amsterdam is wel een droomplek om een kantoorpand te hebben, want het ligt centraal en iedereen weet het te vinden.

Diensten buiten de deur

Hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een zakelijk adres. Amsterdamoffices.nl zou je hier wel bij kunnen helpen. Mocht je startende zijn en niet de ruimte hebben voor aparte vergaderplekken zijn vergaderruimtes hier ook beschikbaar. Mocht je deze zo nu en dan nodig hebben, weet je dat je hier terecht kan. Op afstand werken? Ook dit kan. Er zijn namelijk virtuele kantoren waardoor je vanuit een andere omgeving alsnog je werk kunt doen. Dit noem je een virtual office. Alles is terug te vinden in de pakketten die vaak gewoon online staan.

Bereikbaarheid

Net is het al even genoemd, maar als je op zoek gaat naar een nieuwe plek moet je ook rekening houden met alle werknemers. Uiteraard is het niet mogelijk om aan iedereens eisen te voldoen, maar een centrale plek is wel fijn. Het is goed om te weten wat de opties zijn als het gaat om openbaar vervoer en de parkeergelegenheden. Dit maakt al meteen een hoop duidelijk en de keuze wellicht ook gemakkelijker.

Voorzieningen

Tenslotte gaat het natuurlijk niet alleen om de ligging en grootte van de werkplek, maar ook om de bijbehorende voorzieningen die het pand te bieden heeft.  Nu ligt het geheel aan jezelf wat je wel of niet belangrijk vindt, maar een aantal zaken zou goed zijn om duidelijk te hebben. Zo is de internetverbinding er een van. Niet is vervelender dan niet je werk goed kunnen door een trage verbinding. Mocht je onderdeel zijn van meerdere bedrijven in hetzelfde gebouw, kan het zijn dat er een kantine is. Hier moet je duidelijke afspraken over maken en het is nu de tijd om dat te doen. Ga op zoek naar locaties die je zou willen bezoeken en neem contact op met makelaars. Zo kom je steeds een stap dichter bij je droom kantoorruimte.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven