Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

Hieronder treft u een overzicht aan van de specialisten in het BCN-netwerk op het gebied van de Innovatiebox.

 • Frank Schwarte is één van de oprichters van Abel Advisory. Zijn praktijk focust op transfer pricing documentatie, tax audit defense, (fiscale) waarderingen, financieringsprojecten en herstructureringen. Hij is gespecialiseerd in financieringstrans-acties, waaronder ook rente-analyses (voor leningen binnen groepsverband), analyses voor financiële dienstverlenings-lichamen, debt capacity analyses en garantiefee analyses.

  Frank geeft met regelmaat transfer pricing workshops aan het International Tax Center (Rijksuniversiteit Leiden) als onderdeel van de ‘Advanced LLM in tax law'. Frank is afgestudeerd in accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit (Nyenrode School of Accountancy & Controlling). Frank is lid van de Nederlandse Vereniging van Internationaal Belastingrecht (als Nederlandse groep der International Fiscal Association ("IFA")).

  Kantoor: Abel Advisory

  Nieuwste items

 • Joost Lagerberg is één van de oprichters van Abel Advisory. Hij kan putten uit de ervaring van ruim zeven jaar transfer pricing advisering. Deze bestond onder meer uit het assisteren van Nederlandse multinationals met het ontwerpen van transfer pricing studies en het documenteren daarvan. Tevens heeft Joost talloze cliënten bijgestaan in het beantwoorden en afhandelen van (transfer pricing) vragenbrieven van de Belastingdienst.

  Kantoor: Abel Advisory

 • Peter Steenhuis heeft fiscaal recht gestudeerd in Amsterdam en is sinds 1995 werkzaam als belastingadviseur in de MKB-praktijk. Hij is vanaf medio 2007 werkzaam bij, en inmiddels mede-eigenaar van, Smids en Schakel Accountants en Adviseurs B.V. in Leeuwarden. Naast zijn werkzaamheden als belastingadviseur verzorgt hij vanaf 2005 als trainer fiscale cursussen voor accountants en belastingadviseurs in het noorden van Nederland.

  T: 058-2130305 | Kantoor: Smids en Schakel

  Nieuwste items

 • Arjan Bisseling (1979) heeft fiscale economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en is in 2004 in dienst getreden bij PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. (inmiddels pwc) in Amsterdam. Na zijn actieve carrière als betaald voetballer (1999 – 2004) kreeg hij bij pwc de mogelijkheid om zijn passie voor sport te combineren met fiscaliteit op het hoogste niveau. Naast het bedienen van topcliënten op sportgebied heeft hij in de loop der jaren zijn focus en expertise uitgebreid met cliënten die een sterk innovatief karakter hebben, veel potentie hebben en vaak snelgroeiend zijn.

  T: 088-2066600 | Kantoor: AsjesBisseling | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Nieuwste items

Tweets

Sprekers


Klik hier
of op de afbeelding voor een overzicht van sprekers.

Login