Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

Van Driel Fruijtier in Dordrecht

Geschreven door 

Van Driel Fruijtier btw-specialisten is toonaangevend als professionele dienstverlener (belastingadviseur) op het gebied van de btw. Dit komt voornamelijk door haar deskundigheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid. De rijke bron aan kennis en praktijkervaring van Van Driel Fruijtier staan garant voor haar deskundigheid.

De cliënten kunnen rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening en kennis van de meest actuele ontwikkelingen in de btw. Daarnaast staat flexibiliteit bij Van Driel Fruijtier hoog in het vaandel. Er wordt meegedacht met de cliënten en er wordt gestreefd naar het doelgericht oplossen of voorkomen van problemen op het gebied van de btw. De dienstverlening van onze belastingadviseurs is altijd afgestemd op de specifieke behoefte van de cliënt.

Van Driel Fruijtier uit Dordrecht onderscheidt zich van andere belastingadvieskantoren door haar onafhankelijke dienstverlening die noodzakelijk is om de kwaliteit en de integriteit van de dienstverlening te waarborgen.

De dienstverlening van Van Driel Fruijtier bestaat uit:

 • Advisering op het gebied van de btw
 • Het verzorgen van een btw-scan
 • Het verzorgen van een btw-handleiding
 • Het verzorgen van registratie- en deregistratieverzoeken
 • Het verzorgen van btw-aangiften
 • Het verzorgen van statistiekopgaven
 • Het verzorgen van opgaaf intracommunautaire prestaties
 • Het verzorgen van teruggaafverzoeken op grond van Richtlijn 2008/9/EG of de Dertiende Richtlijn
 • Het verzorgen van (in company)cursussen en trainingen
 • Het uitvoeren van een due-diligence
 • Optreden als gemachtigde in bezwaarprocedures
 • Optreden als gemachtigde in beroepsprocedures bij rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad en het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen
 • Optreden als algemeen fiscaal vertegenwoordiger

BTW-Plaza

BTW-PlazaBTW-PLAZA biedt u praktische adviezen en hulpmiddelen om uw btw-vraagstukken op te lossen. Op dit portaal vindt u uitgebreide kennis, het laatste nieuws, verwijzingen naar kansen en risico's en diverse modellen en schema's.

Zie: www.btwplaza.nl.

 


Contactpersonen

M van Driel Mr. G.B. (Machiel) van Driel FB CB (1976)
Machiel van Driel heeft Fiscaal recht met als afstudeerrichting Kostprijsverhogende Belastingen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Nadat hij vanaf 1998 bij twee middelgrote kantoren heeft gewerkt als btw-adviseur is hij in 2003 gestart met een eigen onderneming. Vanaf 2008 is hij partner van Van Driel Fruijtier btw-specialisten en vanaf 2011 is hij tevens directievoorzitter van Van Driel Fruijtier btw-specialisten. Hij verzorgt regelmatig lezingen en incompany cursussen. Machiel van Driel houdt zich met name bezig met advisering van non-profit-instellingen.
A Fruijtier Mr. A.F. (Ad) Fruijtier FB (1962)
Ad Fruijtier heeft de opleiding tot controleur der Rijksbelastingen gevolgd en daarna Fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij heeft bij enkele accountantskantoren als btw-adviseur gewerkt, waaronder een lange periode als btw-partner. Sinds 2008 is hij partner van Van Driel Fruijtier btw-specialisten. Hij geeft veel cursussen en lezingen. Ook diverse publicaties omtrent de btw zijn door hem geschreven. Ad Fruijtier houdt zich met name bezig met advisering over internationale btw-vraagstukken en onroerend goed.
M van der Wulp Mr. M.D.J. (Matthijs) van der Wulp (1985)
Matthijs heeft Nederlands recht en Fiscaal recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Momenteel is hij bezig met de afronding van zijn studie Fiscaal recht Accent Indirecte Belastingen, aan de Universiteit van Tilburg. Matthijs is vanaf december 2005 werkzaam als btw-adviseur, eerst bij Van Driel btw-belastingadvies BV en vanaf 2008 voor Van Driel Fruijtier btw-specialisten. Sinds 2011 is hij partner van Van Driel Fruijtier btw-specialisten. Hij heeft diverse publicaties met betrekking tot de btw verzorgd. Matthijs van der Wulp houdt zich met name bezig met bezwaar- en beroepsprocedures en vaktechniek.
F Resseler Mr. C.F.C. (Frank) Resseler (1972)
Frank heeft aan de Rijksuniversiteit Leiden gestudeerd met als afstudeerrichting Kostprijsverhogende Belastingen. Hij heeft bij diverse grote en middelgrote kantoren gewerkt waar hij zich zowel met nationale als internationale btw-advisering bezighield. Regelmatig was hij spreker tijdens internationale conferenties. Sinds 2008 werkte hij als associé voor Van Driel Fruijtier btw-specialisten, en sinds 2011 is hij partner van Van Driel Fruijtier btw-specialisten. Zowel voor Nederlandse als buitenlandse belastingmagazines heeft hij artikelen gepubliceerd. Frank Resseler houdt zich met name bezig met internationale btw-advisering.
T Verveer Mr. T. (Ton) Verveer (1962)
Ton heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft bij enkele grote btw-teruggave kantoren in Nederland en Engeland gewerkt waar hij zich naast het terugvorderen van buitenlandse btw bezig hield met internationale btw-advisering. Ton werkt vanaf 2010 voor van Driel Fruijtier btw-specialisten en sinds 2011 is hij partner van Van Driel Fruijtier btw-specialisten. Ton Verveer is gespecialiseerd in het doen van buitenlandse aangiften, het verzorgen van buitenlandse registraties en behandelt internationale btw- vraagstukken.
I Verrips-Shun Mr. S.I. (Inge) Verrips-Shun (1975)
Inge heeft Fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij heeft bij een groot en middelgroot advieskantoor gewerkt als btw-adviseur en heeft ervaring opgedaan in de btw-adviespraktijk waarbij het zwaartepunt lag bij internationale vraagstukken. Ook heeft Inge interne btw-cursussen gegeven. Vanaf februari 2011 is Inge werkzaam bij Van Driel Fruijtier btw-specialisten.
J Lukkassen

J.A. (Jasper) Lukkassen MSc (1980)
Jasper heeft Fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens heeft hij het curriculum van het masterprogramma Indirect Tax succesvol afgerond. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij een van de grote advieskantoren werkt hij sinds 2010 bij BTW-PLAZA. Bijzondere aandachtsgebieden van Jasper zijn btw-heffing bij vastgoedtransacties, in de onderwijssector en bij insolventies.

R van den Hurk R.H.G.P. (Ronald) van den Hurk MSc (1982)
Ronald heeft fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij is enkele jaren werkzaam geweest bij een allround advieskantoor waar hij zich onder andere bezig hield met btw. Sinds december 2011 werkt als btw-adviseur bij Van Driel Fruijtier btw-specialisten.
N Idrissi N. (Najat) Idrissi (1988)
Najat heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende haar studie is zij als fiscalist enkele jaren werkzaam geweest op een accountantskantoor. Sinds oktober 2011 is zij werkzaam bij Van Driel Fruijtier btw-specialisten.
J Ligthart- de Bruin J.J. (Joanne) Ligthart- de Bruin (1989)
Joanne heeft enkele jaren rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en volgt momenteel een opleiding HBO-Rechten. Joanne is sinds mei 2011 werkzaam bij Van Driel Fruijtier btw-specialisten / BTW-PLAZA als adviseur.

 

Aanvullende informatie

 • Adres: Merwedestraat 86
 • Postcode: 3313 CS
 • Plaats: Dordrecht
 • Land: Nederland
 • Tel.: 078-6225452
 • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Route: Klik hier.
Redactie Belasting Collectief Nederland

De leden van Belasting Collectief Nederland specialiseren zich voornamelijk in belastingadvies aan bedrijven. Dankzij onze bijzondere werkwijze kunnen zij zeer hoogwaardige dienstverlening aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Dit betekent voor u aanzienlijke kostenbesparingen.

Log in om reacties te plaatsen

Tweets

Sprekers


Klik hier
of op de afbeelding voor een overzicht van sprekers.

Volg ons

Facebook Twitter

Met RSS kunt u van één specifiek onderwerp op de hoogte blijven.

Login