Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish
Pieter Miedema

Pieter Miedema

Pieter Miedema is in 1997 afgestudeerd in het fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn afstuderen is hij ruim tien jaar werkzaam geweest bij de kantoren Baker Tilly Berk en BDO. Sinds 2009 is hij zelfstandig gevestigd als fiscaal jurist. In 2010 heeft hij de masteropleiding financiële planning aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Pieter Miedema is sinds 1998 lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Pieter Miedema is een zeer ervaren MKB adviseur die opereert op het snijvlak van fiscaal recht, civiel recht, familierecht, ondernemingsrecht en accountancy.

LinkedIn: www.linkedin.com/profile/view?id=63838585

zondag, 31 januari 2010 23:00

Pieter Miedema Fiscaal Jurist in Baarn

Pieter Miedema Fiscaal Jurist is een hoogwaardige adviesorganisatie gericht op het MKB en vermogende particulieren. Het doel is uw fiscale, financiële en juridische positie (zakelijk en privé) te optimaliseren en wel tegen redelijke tarieven.

Pieter Miedema Fiscaal Jurist heeft persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staan. Er is dan ook bewust gekozen om zonder personeel te werken. Uitvoerende werkzaamheden (administratie, jaarrekeningen, loonadministratie) worden binnen de organisatie verricht door een vaste kern van gekwalificeerde en hooggemotiveerde zelfstandigen. Hierbij wordt de expertise en het tariefsniveau van de uitvoerder optimaal afgestemd op uw opdracht. Deze manier van werken maakt het mogelijk om de werkzaamheden aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Tweets

Login