Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish
Mr. V.J. (Vincent) Grandiek

Mr. V.J. (Vincent) Grandiek

Vincent Grandiek (1964) studeerde in 1990 af aan de Universiteit van Amsterdam in het fiscaal recht, na eerder de HEAO-opleiding Economisch-Juridisch te hebben afgerond te Alkmaar. Daarna een aantal jaren de fijne kneepjes van het vak geleerd bij Coopers & Lybrand Belastingadviseurs. Vervolgens geruime tijd werkzaam bij zowel Saxion Hogescholen te Enschede in de functie van HEAO- en SPD-docent belastingrecht, als partner in de eigen belastingadvies- en accountancypraktijk. Thans al jaren uitsluitend zelfstandig werkzaam als belastingadviseur, tezamen met drs. C.J. (Cees) Beersen FB.

Vincent Grandiek is een zeer ervaren fiscaal-jurist met zowel een brede als diepgaande kennis van het Nederlandse belastingrecht en bezit grote affiniteit met aanpalende kennisterreinen van accountancy & legal services voor het MKB. Generiek MKB-adviseur met een tomeloze inzet en betrokkenheid richting cliёnten. Vincent Grandiek is LinkedIn connected.

Kantoor: Beersen & Grandiek

maandag, 30 november 2009 23:00

Beersen & Grandiek in Hengelo

Beersen & Grandiek Register Belastingadviseurs is een kwalitatief hoogwaardige organisatie op het gebied van belastingadvies, belastingaangiften en administratieve dienstverlening te Hengelo (Ov). In de maatschap zijn uitsluitend zeer ervaren en gemotiveerde fiscaal-juristen werkzaam als maat/partner, met vestigingen in de wijken Slangenbeek en Hasseler Es te Hengelo (Ov). Géén personeel, één vast aanspreekpunt.

De gehanteerde werkwijze leidt tot een optimale betrokkenheid richting cliёnten en borgt top-kwaliteit zonder concessies.

Beersen & Grandiek onderscheidt zich op de markt voor belastingadvies & admistratieve dienstverlening te Hengelo (Ov) en Enschede door een informele aanpak en een focus op administratie/jaarrekening vanuit fiscaal en adviserend perspectief. Directe, heldere en no-nonsense kwaliteits-dienstverlening tegen betaalbare tarieven zonder grote reclameborden aan de gevel. Beersen & Grandiek is capabel voor het MKB en vermogende particulieren om op iedere vraagstelling op fiscaal gebied heldere antwoorden te formuleren en binnen kaders van wetgeving, rechtspraak en beleid fiscale optimalisatie te realiseren.

Derhalve bent u bij ons van harte welkom voor belastingadvies, administratie/jaarrekening en aangifte-werkzaamheden in Hengelo (Ov), Enschede en wijde omgeving. Bezoek onze website!

Tweets

Login