Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish
Hans van Kuyk

Hans van Kuyk

Al meer dan 25 jaar ben ik het gezicht van de fiscale afdeling van onze organisatie. Ik ken als belastingadviseur dan ook inmiddels het klappen van de zweep en zie de veranderende wetgeving als een grote uitdaging. Mijn doel is het om mijn ogen en oren open te houden voor uw wensen op fiscaal gebied. Uiteraard zonder daarbij de fiscale realiteit uit het oog te verliezen. Bovendien wil ik een neus blijven houden voor het vinden van creatieve oplossingen

Kantoor: De Vries & partners

donderdag, 04 maart 2010 20:06

De Vries & Partners in Valkenswaard

Al ruim 35 jaar staat De Vries & Partners garant voor het bieden van fiscale, financiële, juridische en administratieve oplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij vele organisaties succesvol mogen begeleiden in hun ondernemerschap. Onze ervaring en deskundigheid koppelen we aan een laagdrempelige en vooral ook praktische, resultaatgerichte werkwijze.

Het is van groot belang om de fiscale en juridische zaken binnen uw organisatie goed te regelen. Want hebt u wel de voor u meest gunstige ondernemingsvorm? Maakt u gebruik van belastingbesparende faciliteiten die de wetgeving u biedt? En wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot bedrijfsopvolging? Op al deze vragen kunnen onze fiscale juristen u een passend antwoord geven. Daarnaast kunnen onze adviseurs belastingaangiftes voor u verzorgen en u adviseren betreffende uw internationale handelsverkeer.

Tweets

Login