Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

Van Lienden & Kooistra in Barneveld

Geschreven door 

Elke ondernemer weet ervan. Naast durf en ambitie, is een professionele financieel adviseur met oog voor persoonlijke wensen, een must.

Ook Van Lienden & Kooistra Accountants kan vanuit eigen ervaring spreken. Begonnen als belastingadviesbureau groeide Van Lienden & Kooistra Accountants uit tot een volwaardig accountants- en belastingadviesbureau. Daarom weten wij als geen ander wat nodig is om een bedrijf op te zetten, maar ook om doelen na te streven en te bereiken. Naast professionele kennis hebben wij, vanuit jarenlange ervaring, oog voor de vele praktische zaken die zich (dagelijks) voordoen. Van Lienden & Kooistra Accountants is daardoor de persoonlijke en professionele coach voor elke ondernemer.

Betrokken zijn bij de cliënt is voor Van Lienden & Kooistra Accountants van groot belang. Daarom kiezen wij bewust voor een klein en gemotiveerd team van bekwame specialisten die u optimaal van dienst kan zijn. De werkwijze van Van Lienden & Kooistra Accountants wordt gewaardeerd. Met regelmaat doen nieuwe cliënten een beroep op ons. Want veel ondernemers, startend of met jarenlange ervaring, zijn op zoek naar een persoonlijke en professionele coach die ook daadwerkelijk betrokken is bij hun onderneming en helpt dromen te verwezenlijken en doelen te bereiken.

Contactpersonen

Aanvullende informatie

  • Adres: Anthonie Fokkerstraat 31
  • Postcode: 3772 MP
  • Plaats: Barneveld
  • Land: Nederland
  • Tel.: 0342-400625
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Route: Klik hier.
Log in om reacties te plaatsen

Tweets

Sprekers


Klik hier
of op de afbeelding voor een overzicht van sprekers.

Volg ons

Facebook Twitter

Met RSS kunt u van één specifiek onderwerp op de hoogte blijven.

Login