Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

Scheidingsfiscalist T. van der Wal in Beetsterzwaag

Geschreven door 

Fiscale aspecten worden vaak onderschat of komen nauwelijks aan de orde tijdens een scheiding. Het bepalen van de fiscale en financiële positie van beide ex-partners is van groot belang. Tijdens de echtscheidingsprocedure zorgen wij voor fiscale optimalisatie van de voorgenomen scheiding.

Onze fiscale kennis is ter aanvulling op de kennis van degene die uw scheiding begeleidt. Wij kunnen de fiscale gevolgen van de door u gewenste afspraken met uw ex-echtgenoot in kaart brengen. Dit kan eenzijdig voor een van de partijen, maar ook op gezamenlijk verzoek. Daarnaast verzorgen wij voor advocaten fiscale onderbouwing van de in te nemen stelling tijdens de echtscheidingsprocedure. U kunt ons ook inschakelen om de fiscale gevolgen te schetsen voordat afspraken worden vastgelegd in een convenant.

De Vries c.s. Tax Advisors en Scheidingsfiscalist Tiny van der Wal zijn samenwerkingspartners en zijn gevestigd op dezelfde locatie in Beetsterzwaag.

Aanvullende informatie

  • Adres: Hoofdstraat 29
  • Postcode: 9244 CL
  • Plaats: Beetsterzwaag
  • Land: Nederland
  • Tel.: 0512-382280
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Route: Klik hier.
Tiny van der Wal

Scheidingsfiscaliste mr Tiny van der Wal werkt samen met en tevens in opdracht van advocaten, mediators, notarissen en een ieder die zich beroepsmatig met echtscheidingen bezig houdt. Daarnaast adviseert zij rechtstreeks aan particulieren en ondernemers.

Kantoor: Scheidingsfiscalist Tiny van der Wal

Log in om reacties te plaatsen

Tweets

Sprekers


Klik hier
of op de afbeelding voor een overzicht van sprekers.

Volg ons

Facebook Twitter

Met RSS kunt u van één specifiek onderwerp op de hoogte blijven.

Login