Belasting Collectief Nederland

Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

Cobofisk in Gent

Geschreven door 

Cobofisk is een fiscaal adviesbureau dat meedenkt met haar klanten. U krijgt een transparante boekhouding en fiscale administratie en geniet bovendien van actueel fiscaal advies. Maar wat onze klanten nog meer waarderen, is onze uitgebreide service en dienstverlening.

Zo ontvangt u o.a. simulaties aangaande uw voorafbetalingen en geven we tips en advies over fiscaal gunstige maatregelen. Cobofisk zorgt ervoor dat u niet te veel belasting betaalt. Daarnaast helpen wij u desgewenst bij het dagdagelijks managen van uw bedrijf door middel van de vijf sleutelcriteria: rentabiliteit, groei, duurzaamheid, consistentie en marktpositionering.

U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten. Cobofisk - fiscaal adviesbureau - laat uw inspanningen ten volle renderen, met oog voor personal finance en financiële zekerheid op lange termijn.

Cobofisk is officieel erkend als adviesbureau en richt zich tot zelfstandigen, vrije beroepen, KMO's en grote ondernemingen. U kunt eveneens bij ons terecht voor eerstelijns juridisch advies. Onze jurist stelt graag zijn kennis en ervaring tot uw beschikking.

Aanvullende informatie

  • Adres: Kortrijksesteenweg 749
  • Postcode: 9000
  • Plaats: Gent
  • Land: Belgie
  • Tel.: +32 (0)9 221 5745
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Route: Klik hier.
Hendrik Huys

Sinds 2007 ben ik werkzaam voor Cobofisk te Gent in België. Binnen Cobofisk krijg ik de kans mij te ontplooien. Wat begon met het schrijven van enkele fiscale artikeltjes op onze website mondde uit op het geven van avondlessen op de Panta Rhei Avondschool en de Hogeschool Gent.

Ik durf zonder gêne zeggen dat ik graag werk. Bijna elke dag brengt wat nieuws. Meedenken met de klant, en dat op een menselijke, eerlijke, transparante en vooruitstrevende manier vind ik boeiend.

T: +32 (0)9 221 57 45 | Kantoor: Cobofisk | E: hendrik.huys@cobofisk.be

Meer in deze categorie: « Cobofisk in Aalter
Log in om reacties te plaatsen

Tweets

Sprekers


Klik hier
of op de afbeelding voor een overzicht van sprekers.

Volg ons

Facebook Twitter

Met RSS kunt u van één specifiek onderwerp op de hoogte blijven.

Login